Στη Χαλκιδική λύθηκε το ζήτημα που επικρατούσε με το πρόβλημα της έλευσης εργατών γης για την συγκομιδή της πράσινης ελιάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργου ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια επίλυσης αυτού του προβλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη:

“Σαφέστατα όταν κάνεις κάτι που θεωρείς υποχρέωσή σου,δεν επιδιώκεις ούτε «μπράβο» ούτε «συγχαρητήρια».Όταν όμως αυτό έρχεται,είσαι υποχρεωμένος με την σειρά σου να ευχαριστήσεις όλους όσους σε βοήθησαν να πετύχεις τον στόχο σου.Ευχαριστώ λοιπόν τον κο Γ Κωνσταντόπουλο(πρόεδρο του ΣΕΒΕ) που συνέβαλε τα μέγιστα στη λύση του προβλήματος,τον κο Κουφίδη(Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής),Την συνάδελφο και ΠΣ κα Ζωγράφου και τους εκπροσώπους των Ελαιοκομικών Συλλόγων Πολυγύρου και Καλυβών,καθώς και πολλούς άλλους αγρότες του Νομού μας που μήνες τώρα μας συνδράμουν με πληροφορίες που βοηθούσαν στην επίλυση του ζητήματος των εργατών γής. Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχάσω το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και της Μεταναστευτικής Πολιτικής που με καθοριστικές παρεμβάσεις έβαλαν τέλος στην αγωνία όλων μας.Για την λειτουργία των Υπηρεσιών του Δημοσίου θα τα πούμε άλλη ώρα!!”