Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κα Μαρία Αβέρη, σχετικά με τη λειτουργία των ΚΔΑΠ, αποφάσισαν πως ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και θα στηρίξει τη συνέχεια του προγράμματος και τις θέσεις των απασχολούμενων ως έχουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου:

‘Κατόπιν συνεχών συζητήσεων του Δημάρχου κ. Αστέριου Ζωγράφου και της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κα Μαρία Αβέρη, αποφασίστηκε ότι, περιμένοντας τις εξελίξεις των ΚΔΑΠ και μη γνωρίζοντας ακόμη τι έχει αποφασιστεί για την ομαλή λειτουργία των δομών και εν όψη την υπογραφή σύμβασης των εργαζομένων των ΚΔΑΠ για τη νέα χρονιά που επίσημα ξεκίνησε χθες 1η Σεπτεμβρίου, ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και θα στηρίξει τη συνέχεια του προγράμματος και τις θέσεις των απασχολούμενων ως έχουν.

Αρωγός και συμπαραστάτης ο Αστέριος Ζωγράφος στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζόμενων του δήμου.
Σε αναμονή των εξελίξεων από την ΕΕΤΑΑ για παροχή συμπληρωματικών βάουτσερ, είμαστε αισιόδοξοι ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπως ακριβώς και τις προηγούμενες χρονιές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δομές θα λειτουργήσουν κανονικά και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους του δήμου μας.

Παιδιά με πλήρη φάκελο θα εισαχθούν κανονικά στις δομές μας. Κοινή επιθυμία του Δημάρχου και της Προέδρου της ΚΕΔΗΠΟ “Κανένα παιδί εκτός ΚΔΑΠ, κανένας εργαζόμενος απολυμένος”.