«Λουκέτο» σε γνωστά beach bar της Μυκόνου λόγω κορονοϊού

  Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκανε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, που κατέβηκε γι′ αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο. Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar, και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν την Τετάρτη το βράδυ.

  Κρούσματα 

  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ειδικά κλιμάκια έλεγξαν 70 άτομα στο «Nammos» και 125 άτομα στο «Scorpios», από όπου μέχρι στιγμής προέκυψαν 11 και 2 κρούσματα αντίστοιχα.

  Την Τετάρτη το βράδυ το προσωπικό στην Ψαρού μάζεψε τις ξαπλώστρες, ενώ ειδικά συνεργεία ξεκίνησαν να απολυμαίνουν όλους τους χώρους, δηλαδή. Το ίδιο θα γίνει και στην παράγκα.

  Κλειστά καταστήματα

  Υπενθυμίζεται ότι βάσει της απόφασης του κ. Παπαγεωργίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού , οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.

  Πηγή: kedenews.gr