Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου, έγιναν γνωστοί και οι τρόποι τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Αναλυτικά:

”Οι σύλλογοι υποχρεούνται να συστήσουν τους αθλητές τους καθώς και τους παράγοντες – προπονητές να απέχουν για 7 ημέρες από οποιαδήποτε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή τους από καλοκαιρινές διακοπές.

Οι ανωτέρω αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή με τον ιατρό (προσωπικό, ομάδας ή ομοσπονδίας) για άμεση αναφορά οποιουδήποτε συμπτώματος.

Απευθύνουμε ισχυρή σύσταση να γίνει θεώρηση – ανανέωση της κάρτας υγείας για όλους τους αθλητές μετά το πέρας των εγγραφών τους και πριν την επιστροφή τους στις οργανωμένες προπονήσεις. Πριν την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων οι σύλλογοι θα πρέπει να επιδείξουν στον υπεύθυνο της εγκατάστασης άπαξ ιατρική βεβαίωση (σας αποστέλλεται σχετικό έντυπο) σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από αρμόδιο ιατρό.

Όλοι οι παράγοντες των συλλόγων, προπονητές και αθλητές θα εισέρχονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας φορώντας υποχρεωτικά μάσκα.

Η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική εντός του χώρου καθ’ όλη την διάρκεια των προπονήσεων σε όλους πλην των αθλουμένων.

Θα πραγματοποιείται υποχρεωτική θερμομέτρηση σε όλους κατά την είσοδο από τον υπεύθυνο του κλειστού και σε τυχόν απουσία αυτού από παράγοντα του εκάστοτε συλλόγου που θα ορίσει με απόφασή του.

Θα πραγματοποιείται υποχρεωτική καταγραφή των εισερχομένων σε ειδικό έντυπο από τον υπεύθυνο του κλειστού και σε τυχόν απουσία αυτού από παράγοντα του εκάστοτε συλλόγου που θα ορίσει με απόφασή του”.