Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Της έσωσαν τη ζωή, τους ευχαρίστησε μετά την περιπέτεια της (pics)

Με την παρουσία ανανηπτών, όπως ο Γιάννης και η Δώρα, σε κάθε παραθαλάσσια γωνιά της Χαλκιδικής και γενικότερα της Ελλάδας, οι λουόμενοι αισθάνονται ασφάλεια και απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τα μπάνια τους ξέγνοιαστα. 

Πριν 2 μήνες περίπου, μια 75χρονη γυναίκα σώθηκε από πνιγμό στη Σίβηρη της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, καθώς δυο πιστοποιημένοι ανανήπτες του Kids Save Lives και της ΕΕΕΠΦ, συγκεκριμένα ο Γιάννης Καραγιάννης και η σύζυγός του Δώρα Πηγητσάκη, ξεκίνησαν άμεσα ΚΑΡΠΑ και η συνεισφορά τους αποδείχθηκε… σωτήρια.

Οι αρμόδιες αρχές την παρέλαβαν ζωντανή και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στην καθημερινότητά της. Εκείνη όχι μόνο επέστρεψε, αλλά παρέδωσε και μαθήματα ήθους μέσα από την περιπέτεια υγείας της, καθώς επισκέφθηκε τους δυο ανανήπτες προκειμένου να τους ευχαριστήσει.

Με την παρουσία ανανηπτών, όπως ο Γιάννης και η Δώρα, σε κάθε παραθαλάσσια γωνιά της Χαλκιδικής και γενικότερα της Ελλάδας, οι λουόμενοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τα μπάνια τους και παράλληλα αισθάνονται ασφάλεια.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close