Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Τοποθέτηση κάδων στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Καινούργιοι κάδοι τοποθετήθηκαν στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής με την τοπική αυτοδιοίκηση να ενημερώνει για μια σειρά ενεργειών ώστε να μην διαλυθούν και να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Αναλυτικά:

”Μετά την τοποθέτηση καινούργιων κάδων θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως απαγορεύεται η ρίψη μπαζών γιατί θα σπάσουν από το βάρος και εφόσον μπορεί να γίνει χρήση ποδομοχλού τα καπάκια πρέπει να παραμένουν κλειστά για λόγους δημόσιας υγείας.

Η καθαριότητα της πόλης που αποβλέπει σε άνετες και ανθρώπινες συνθήκες ζωής, στηρίζεται στη συνεχή συνεργασία των δημοτών με τις δημοτικές υπηρεσίες. Κάθε δημότης έχει υποχρέωση να είναι ενεργό άτομο και να προβαίνει σε συστάσεις σε εκείνους τους συνδημότες του που παραβιάζουν τις διατάξεις καθαριότητας του παρόντος κανονισμού.

Κάθε δημότης επίσης, οφείλει να γνωστοποιεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, τις παραβιάσεις που υποπίπτουν στην αντίληψή του, ώστε να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για το δημόσιο καλό. Κάθε δημότης οφείλει να έχει κατά νού ότι η καθαριότητα είναι και δική του υπόθεση και ότι , σε τελευταία ανάλυση , το αστικό και περιαστικό περιβάλλον δεν ανήκει μόνο σε εκείνον ή στο γείτονά του, αλλά σε όλους μας”.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close