Τη θετική εντύπωση των θεατών άφησε η παράσταση “La Nonna” του Roberto Cossa της θεατρικής ομάδας του συλλόγου “ΑΠΑΜΕΙΑ” που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στο Σινέ Κλειώ των Νέων Μουδανιών σε σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη.

Παρά το γεγονός πως ο κόσμος είναι λίγο… σφιγμένος λόγω της πανδημίας, έδωσε ένα βροντερό παρών και στις δυο παραστάσεις και χειροκρότησε τους ηθοποιούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμη μια χρονιά η θεατρική ομάδα του συλλόγου “ΑΠΑΜΕΙΑ” παρουσίασε ένα εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΝΟΜΗ με αλφαβητική σειρά: Μαρία: Αναστασία Δεκάκη, Λίνα Παπαδοπούλου (διπλή διανομή) Καρμέλο: Στέφανος Δεκάκης Μάρτα: Ελένη Κακουλίδου, Ευαγγελία Τσιτσογιάννη (διπλή διανομή) Νόνα: Φλώρα Κακουλίδου, Γεωργία Γεώργογλου (διπλή διανομή) Δον Φρανσίσκο: Λευτέρης Κοκοβίνος Τσίτσο: Ανδρέας Μαντάκης Ανυούλα: Παναγιώτα Σουνά, Πελαγία Τσάκωνα (διπλή διανομή)

Κατασκευή σκηνικών: Δημήτρης Μακρίδης Ενδυματολογική επιμέλεια: Θεατρική ομάδα

Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Χριστοφορίδης

Τεχνική κάλυψη Φώτα / Ήχος: Αφοί Τσικούρη

Σχεδιασμός αφίσας: Blank Pixel

Φωτογραφίες: Φωτεινή Αριστοτελίδου

λίγα λόγια για το έργο: Μια ιταλική οικογένεια μεταναστών στο Μπουένος Άιρες. Η γιαγιά, η ανύπαντρη κόρη της που έχει εναποθέσει όλες της τις ελπίδες στο Θεό, τα δύο εγγόνια (ο ένας άβουλος μεροκαματιάρης, παντρεμένος με παιδί κι ο άλλος φυγόπονος μεν, καλλιτέχνης δε, ζει εις βάρος του αδελφού του και το εξιλαστήριο θύμα, ο αθεράπευτα τσιγκούνης ψιλικατζής της γειτονιάς).

Να σημειωθεί ότι λόγο πληρότητας των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων στις 5 & 6/9 θα δοθεί μία ακόμη το επόμενο Σάββατο στις 12 Σεπτεμβρίου  ώρα 20:30 στον ίδιο χώρο.

Κρατήσεις στο 6948430017