Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ιωάννης Μαλλίνης υπέβαλε αίτηση προς τις κτιριακές υποδομές ΑΕ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης εξοπλισμού των σχολείων σε καρέκλες ,θρανία , έδρες κτλπ στα σχολεία του Δήμου Σιθωνίας.

Αναλυτικά: 
Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και προσπαθώντας να είμαστε περισσότερο χρήσιμοι και αποδοτικοί λύνοντας τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες φοίτησης Για τα παιδιά μας, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης εξοπλισμού των σχολείων σε καρέκλες ,θρανία , έδρες κτλπ.
Τα σχολεία του Δήμου μας δεν έχουν παραλάβει καθόλου εξοπλισμό εδώ και πολλά χρόνια ,παρ’ όλα τα αιτήματα μας προς τον παλιό ΟΣΚ ,με αποτέλεσμα να μην αντικαθίσταται κανένα απ τα αντικείμενα που υπέστησαν φθορές απ την καθημερινή χρήση , μειώνοντας κάθε έτος τον εξοπλισμό των κτιρίων.
Την παραπάνω κατάσταση έκαναν δυσμενέστερη τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας , τα τελευταία δύο χρόνια ( ο Δήμος βρίσκεται μόνο να σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης) δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα σχολικά κτίρια και στον εξοπλισμό τους , των οποίων η φθορά πλέον είναι μη αναστρέψιμη.
Τέλος η πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τα μέτρα προφύλαξης απ τον ιό (covid _19) είναι εξίσου κάτι που μας προβληματίζει αφού καθίσταται αδύνατη η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των μαθητών, αφού ο εξοπλισμός δεν επαρκεί.
Δεδομένων των παραπάνω όπως μας αποστείλετε 200 θρανία , 200 καρέκλες ,5 έδρες (γραφεία καθηγητών) και 20 καρέκλες καθηγητών προκειμένου να καλύψουμε στο ελάχιστο τις ανάγκες των 8 σχολικών κτηρίων :
1)Γυμνάσιο Συκιάς
2)Λύκειο Συκιάς
3)Γυμνάσιο Ν.Μαρμαρα
4)Λύκειο Ν.Μαρμαρα
5)Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
6)Λύκειο Αγίου Νικολάου
7)Γυμνάσιο Νικήτης
8)ΕΠΑΛ Νικήτης
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.