Αθλητικά

Σ. Σαρηγιαννίδης: «Θετικές εξελίξεις, με κόσμο στα γήπεδα τη νέα χρονιά» (vid)

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης, μίλησε για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τις θετικές εξελίξεις που αναμένει η Χαλκιδική

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης, τόνισε στη κάμερα της Χαλκιδικής Πολιτικής πως είναι αισιόδοξος για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και πως αναμένει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως ο περσινός ανταγωνισμός των κατηγοριών θα συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά προς όφελος του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής.

Επίσης, η πρωτοτυπία της Ένωσης για μηδενικά παράβολα είχε να κάνει με την πρόθεση της να βοηθήσει τα σωματεία στις δύσκολες οικονομικά μέρες της επόμενης σεζόν, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και πως η ΕΠΣΧ είναι πρόθυμη να βοηθήσει τα σωματεία όσο χρειαστεί.

Τέλος, στάθηκε στο γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα όταν έχουν δεκάδες εκτάσεις, ενώ παρατηρούνται γεμάτα κέντρα διασκέδασης και διάφοροι άλλοι χώροι και πως πρέπει η Πολιτεία να αναλύσει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close