ΑθλητικάΔήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Νίκη Πολυγύρου: “Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών”

O Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος μήνας ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καθώς και τον εφηβικό καρκίνο. Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο να κινητοποιηθούν άτομα για να γίνουν δότες μυελού των οστών, βοηθώντας έτσι κάποιον που το έχει ανάγκη.
Η ομάδα της Νίκης Πολυγύρου σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον καθένα να ευαισθητοποιηθεί και να γίνει δότης μυελού των οστών.
Αναλυτικά: 
“Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο παιδιών και εφήβων, έχοντας ως στόχο την κινητοποίηση των ατόμων να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Mε μια απλή κίνηση και ελάχιστο χρόνο μας, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά για ένα παιδί!
Ωραία τα λόγια αλλά οι πράξεις καλύτερες!
Με μια απλή διαδικασία που κρατάει ελάχιστο χρόνο μπορούμε όλοι μας πραγματικά να χαρίσουμε ζωή σε ένα παιδί. Κάντε το, μην το φοβηθείτε, αύριο μπορεί να το χρειαστεί ένας γνωστός, ένας φίλος μας, ο αδερφός μας, μπορεί να το χρειαστούμε εμείς!
Τα Κέντρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, είναι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, στα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν και να καταγραφούν. Οι κάτοικοι των υπολοίπων περιοχών της χώρας μπορούν να καταγραφούν στα κέντρα αιμοδοσίας των νοσοκομείων της περιοχής τους.”
Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close