Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας για τη σεζόν 2020-21 με τους ποδοσφαιριστές Κλεάνθη Μπουλάρι και Γιάννη Φροσύνη.
Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται ο επιθετικός Κλεάνθης Μπουλάρι. Ο παίκτης, που είναι γεννημένος στις 01/02/2001 αγωνίζεται ως σέντερ φορ και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Θερμαϊκός Φλογητών.
Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Γιάννης Φροσύνης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας, αλλά ενίοτε και ως αριστερός επιθετικός, έχει ύψος 1.60 m και βάρος 53 Kgr. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΑΕ Φαλήρου.
Στον αντίποδα, ο ποδοσφαιριστής Νίκος Νικολάρα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΟΜ, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Ο 24χρονος επιθετικός πριν λίγο καιρό πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Χαλκιδικής από τον Εθνικό Πυλαίας, αλλά δεν μπορεί να είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για αυτό λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Π.Ο. Μουδανιών τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.