Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Χρήστος Νεοφώτιστος αποχαιρέτησε την Όλυνθο και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την ομάδα και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην αναγέννηση του συλλόγου.
Αναλυτικά, η ανάρτησή του:
“Καλοκαίρι 2015 — Σεπτέμβριος 2020 . Πέντε υπέροχα ποδοσφαιρικά χρόνια στην ομάδα της Ολύνθου.
Σε αυτά τα πέντε χρόνια έχω κάνει φίλους για μια ζωη. Πρώτα πρώτα τα παιδιά μου ,τους παίκτες μου, που μαζί τους πέρασα όμορφες κι αξέχαστες στιγμές μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Πήρα πολλά από αυτούς κι ελπίζω να τους έχω δώσει κι εγώ με την σειρά μου το ελάχιστο ως ανταμοιβή για τους κόπους τους.
Να ευχαριστήσω τον Τσολμεκτσογλου Δημήτρη έναν άνθρωπο στήριγμα για την ομάδα , που αγαπάει τα παιδιά και προσφέρει όσο λίγοι άνθρωποι στην ομάδα. Βεβαίως τον Στέφανο Δεκακη , παντοτινό φίλο,τον άνθρωπο πίσω από την ομάδα που κάνει τα πάντα με μόνο γνώμονα την αγάπη του για την Όλυνθο.
Τέλος τι να πω για τον Πρόεδρο Πεσλογλου Μπάμπη. Ένας ΚΥΡΙΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία κι όχι μόνο με το αρχικό Κ. Ο άνθρωπος που με την αγάπη του την προσφορά του,την ανιδιοτέλεια του, έφτασε την ομάδα από το Β τοπικό ,να είναι σήμερα μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής. Με μόνο του στόχο να ακούγεται το όνομα του χωριού του όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και παραπέρα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ”.
Σε αναζήτηση προπονητή η Όλυνθος… σε προχωρημένο επίπεδο οι συζητήσεις με τον Αν. Βραχνό.
Η Όλυνθος πλέον αναζητάει, μετά από πέντε έτη, νέο τεχνικό και σύμφωνα με πληροφορίες συζητάει σε προχωρημένο επίπεδο με τον Αντώνη Βραχνό που πριν από λίγες ημέρες είχε αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού του Διγενή Λακκώματος.