Ο Δήμαρχος Σιθωνίας μίλησε στην επίσημη σελίδα του Sithonia Mini Marathon – Run For Nektarios επισημαίνοντας τα εξής ”ήταν ένας μεγάλος αγώνας, ένας αγώνας προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης τον οποίο ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ο κόσμος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά δυστυχώς οι καιροί δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή, που σκοπό είχε να βοηθήσει τον μικρό Νεκτάριο. Αν οι συνθήκες το επέτρεπαν θα είχαμε μια εκδήλωση στο Δήμο Σιθωνίας που όμοια της δεν θα υπήρχε ποτέ”.
”Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνέλαβαν αυτή την ιδέα αλλά έδωσαν και την ψυχή τους, όλους τους εθελοντές αλλά και τους χορηγούς. Ένα ακόμη σημαντικό είναι πως χτίσαμε σχέσεις που μπορεί να αξιοποιηθούν και σε άλλες εκδηλώσεις”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διοικητής του ΑΤ Αγίου Νικολάου, Φώτης Κλάψας, λέγοντας πως ”η αστυνομία αρνήθηκε το πρώτο αίτημα διεξαγωγής της διοργάνωσης στις 24/5 για λόγους ασφαλείας των αθλητών στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής. Όταν όμως είδα την πρώτη φωτογραφία του Νεκτάριου είπα πως πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να γίνει ο αγώνας. Χαίρομαι που και εμείς συμβάλαμε στη διοργάνωση”.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:
https://www.facebook.com/sithoniaminimarathon/videos/667933543845933