Έφυγε από τη ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Αριστοτέλη και Πρόεδρος του ελληνικού «Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων», Τόλης Παπαγεωργίου. Ο Τόλης Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στην Ιερισσό Χαλκιδικήςμ και υπήρξε η ηγετική φυσιογνωμία του κινήματος κατά των μεταλλείων χρυσού και ο «τρομοκράτης» κατά τους αντιπάλους του. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο Ρομπέν των… Σκουριών.
Για περισσότερα από 21 χρόνια  είχε ταχθεί στο κίνημα κατά του χρυσού ως mister Αntigold, αδιαφορώντας για τους χαρακτηρισμούς που του απέδιδαν οι υπέρμαχοι της επένδυσης, όπως αναφέρει το e-evros.gr.
Ένα απόσπασμα από από τα όσα διαβάζουμε στο https://vasilinos.wordpress.com
“Η ιστορία έχει καταγράψει το έργο του, τις ενέργειές του, τους αγώνες του, τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε και διαχειρίστηκε με σύνεση, τις συνέπειες που υπέστη κατ’ αυτόν τον αγώνα, κυρίως όμως έχει καταγράψει το μοναδικό ήθος και την ανυποχώρητη λεβεντιά που τον διέκρινε ως άνθρωπο. Η αγάπη του για το καλό του τόπου ήταν μέσα του τόσο μεγάλη, που σαν «καμίνι» έκαιγε καθετί ενάντιο στο πρόσωπό του· ποτέ δεν τον ἄγγιξε ούτε τον επηρέασε η λάσπη των λασπολόγων, ποτέ δεν τον επηρέασαν τα πάθη των άλλων. Το πρωί τον συκοφαντούσες και τον έβριζες άνευ λόγου και αιτίας, και το απόγευμα άκουγε ότι οι υβριστές του αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κι έτρεχε να τους συμπαρασταθεί. Ευκατάστατος και καταξιωμένος πολιτικός μηχανικός, αλλά και επιχειρηματίας στο παρελθόν, ξόδεψε σ’ αυτόν τον αγώνα μια ολόκληρη περιουσία και φυσικά την υγεία του, τη φυσιολογική καθημερινότητά του και την προσωπική του «καλοπέραση» και θυσίασε τέλος και την ίδια του τη ζωή”.