Μετά τις προβλεπόμενες συμπληρωματικές εργασίες από την πλευρά του Δήμου, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση η παιδική χαρά στο Βατοπεδί. Το άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα τους εξέπληξε όλους θετικά και αποφασίσθηκε να συνεχισθούν τέτοιου είδους απαραίτητες παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο χωριό.

Η εν λόγω Παιδική Χαρά, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση γκαζόν στην κεντρική Παιδική Χαρά του Πολυγύρου για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία της. Τη σκυτάλη παίρνει η παιδική χαρά στα Ψακούδια και η παιδική χαρά στον Πολύγυρο (Ηρώων).

Στόχος του Δήμου είναι να υπάρξουν ασφαλείς κι πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε όλα τα χωριά του Νέου Δήμου Πολυγύρου. Κύριο μέλημά είναι η ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

“Εύχομαι, οι μικροί μαθητές να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού, στη νέα παιδική χαρά, μεταδίδοντας και σε όλους εμάς θετική ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο”, ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου .