Ο Δήμαρχος της δημοτικής ενότητας Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της συντήρησης των περιφερειακών οδικών δικτύων Χαλκιδικής σε συνέχεια της σχετικής παρέμβασης του και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ Ιωάννη Γιώργου, επιλέχτηκε και η συντήρηση του περιφερειακού οδικού δικτύου Παλαιόχωρας- Μαραθούσας- Νέας Απολλωνίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
“Η ισχύς εν τη ενώσει..
Με χαρά ανακοινώνουμε, ότι στα πλαίσια της συντήρησης των περιφερειακών οδικών δικτύων Χαλκιδικής σε συνέχεια της σχετικής παρέμβασης μας και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ Ιωάννη Γιώργου, επιλέχτηκε και η συντήρηση του περιφερειακού οδικού δικτύου Παλαιόχωρας- Μαραθούσας- Νέας Απολλωνίας, που δοκιμάζεται καθημερινά από μεγάλη πυκνότητα τροχοφόρων κ κυρίως μεγάλων οχημάτων.
Παράλληλα αποτελεί την κεντρική πύλη εισόδου προς τη Βόρεια και Κεντρική Χαλκιδική από τη περιοχή των Βαλκανίων.
Θερμά ευχαριστώ τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ Ιωάννη Γιώργου καθώς και τη τεχνική Υπηρεσία, που έκαναν δεκτή την επισήμανση μας, μιας και το τμήμα που διέρχεται από τη Μαραθούσα δεν είχε επιλεγεί από την αρχή, ενώ αποτελεί κομμάτι του περιφερειακού οδικού δικτύου που διέρχεται μέσα από τη Μαραθούσα. Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Αντιδήμαρχο Ζερβοχωρίων κ Χρήστο Κομπόγιαννο , στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαραθούσας κ Αλέκο Βογιατζή και στο δημοτικό σύμβουλο της περιοχής των Ζερβοχωρίων κ Χρήστο Φυλαχτό για την στήριξή τους .
Εύχομαι πραγματικά η συνεργασία αυτή να εντατικοποιηθεί με στόχο την επίλυση θεμάτων που αφορούν το Δήμο μας και την Περιφέρεια γενικότερα, αφού ο στόχος είναι κοινός. Η συνεχής πρόοδος των τοπικών μας κοινωνιών.
Συνεχίζουμε…”
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.