Συνελήφθη χθες (22 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οχήματα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 συσκευασία με κάνναβη βάρους 3 κιλών και 2 γραμμαρίων και
2 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων.
Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων, 2 φιαλίδια με χασισέλαιο συνολικού βάρους 144,7 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 16,5 γραμμαρίων, καθώς και 1 κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω οχήματα και ακόμα ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του. Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.