Ο Δήμος Πολύγυρου ύστερα από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καρδίτσας έστειλε την πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας.
Η πρώτη αποστολή ήταν ένα συρόμενο φορτηγό με νερά καθώς επίσης ακολουθεί και δεύτερη με τρόφιμα και ειδή πρώτης ανάγκης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου:
«Μετά, από τηλεφωνική συνομιλία με το Δήμαρχο Καρδίτσας και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες ,ξεκίνησε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας.
Ο Δήμος Πολυγύρου αποστέλλει ένα συρόμενο φορτηγό με νερά, προκειμένου να συμπαρασταθεί έμπρακτα και να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί στις ανάγκες των κατοίκων που βιώνουν δύσκολες ώρες.
Θα ακολουθήσει μια δεύτερη αποστολή με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης- τα οποία συγκεντρώνονται σε συνεργασία με τις κατά τόπους Κοινότητές μας- και θα είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες κάνεις δε πρέπει να το περνάει μόνος του όλο αυτό. Προέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης , το σημαντικότερο αγαθό, το μοναδικό, που μπορεί να μας δώσει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε.
Συνεχίζουμε με σεβασμό…με ενσυναίσθηση.»