Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Δήμο και τον Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νικήτης προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου Νικήτης.
Συγκεκριμένα, έγινε πλήρη ανακατασκευή των τουαλετών, αντικατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αλλαγή των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, πλήρη κατασκευή τουαλετών ΑΜΕΑ, τοποθέτηση κλιματιστικών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου και επένδυση με πέτρα επιφανειών όπου κρίθηκε απαραίτητη για την αποφυγή υγρασίας.
Όλες οι παραπάνω εργασίες υλοποιήθηκαν στα πλαίσια των προσπαθειών του Δήμου και της σχολικής επιτροπής για την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας. Ο κύριος στόχος όλων μας πέρα από την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων είναι η ασφάλεια και ακεραιότητα των μαθητών μας. Παράλληλα οι εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων συνεχίζονται
Ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε για την οικονομική τους συνεισφορά αλλά κυρίως για την εθελοντική εργασία που πρόσφεραν σε όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.