Λιγότεροι, λόγω του κορονοϊού, αλλά με ίδιες ανάγκες σε ημερήσιο φαγητό, είναι πλέον οι πολίτες, κάθε ηλικίας, που στοιχίζονται καθημερινά στις ουρές των πρώτων ενοριακών συσσιτίων που επαναλειτουργούν από τις αρχές Σεπτεμβρίου στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η πανδημία αποκάλυψε ότι η πείνα για πολλούς ανθρώπους είναι ακόμη μεγαλύτερη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, και για το λόγο αυτό πολλά από τα συσσίτια που πριν από λίγους μήνες κατέβασαν “ρολά” αναγκάζονται να ξαναλειτουργήσουν, τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, τόσο για τους σιτιζόμενους, όσο και για τους εθελοντές που ετοιμάζουν τα γεύματα αλληλεγγύης.
Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια.