Αθλητικά

Το… restart του Φοίνικα Νικήτης και οι μεταγραφές

Ανακοίνωσε το ρόστερ και ελπίζει στην καλύτερη δυνατή πορεία στην Α1

Ο Φοίνικας Νικήτης με τον Ιωακείμ Καλαμάρη στο διοικητικό τιμόνι και τους Νεοφώτιστο – Κουτσουρέ στο τεχνικό, ελπίζει στην καλύτερη δυνατή πορεία στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία του νομού.

Ο Φοίνικας προχώρησε συνολικά σε 11 μεταγραφικές κινήσεις με το μπάτζετ να αυξάνεται σημαντικά, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την πρόκληση της Α1.

Συγκεκριμένα, από τις αποκτήσεις ξεχωρίζουν αυτές των Λουιζίδη Μπάμπη, πρώην παίκτη των Μουδανιών, Ηλία Ζάγκα, πρώην της Νίκης Πολυγύρου και του Νοτάκη Δημήτρη, πρώην παίκτη της Θύελλας Κρήνης.

Αναλυτικά, το νέο ρόστερ του Φοίνικα: 

1.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

2.ΧΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

4.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4.ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

5.DRAGOTI ENO

6.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

8.ΛΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

9.ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

10.HOXHA JURGEN

11.ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

12.ΚΑΝΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13.ΣΤΑΦΑΣΑΝΙ ΟΡΕΣΤΗΣ

14.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

15.ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-BILO

16.ΚΟΣΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

17.ΝΟΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18.ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

19.ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

20.TOSKAJ EGLI

21.ΖΑΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

22.ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

23.ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

24.ΡΕΝΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

25.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΩΡΗΣ

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος κος Καλαμάρης η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την επαγγελματική πρόκληση και στόχος της διοίκησης είναι να προσφέρει τα πάντα για τα παιδιά.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close