Κόσμος

Μητέρα στόλισε από τώρα το σπίτι της για να φέρει λίγη χαρά σ’ αυτήν τη μίζερη χρονιά

Η Caroline Gabe λοιπόν, μητέρα τριών παιδιών, θέλοντας να δώσει λίγη χαρά τόσο στην οικογένεια της όσο και στη γειτονιά και να ξεχαστούν με όλα αυτά που συμβαίνουν, αποφάσισε πως η καλύτερη ιδέα για να το πετύχει ήταν να στολίσει το σπίτι της. Και όχι μόνο ο στόχος της επετεύχθη, αλλά έκανε κανονική υπερπαραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, για να φέρει στ’ αλήθεια το γιορτινό κλίμα και το christmas spirit και όχι τίποτα μισές δουλειές, τοποθέτησε 3.000 λαμπάκια στην αυλή της – ρεύμα δεν πληρώνει αυτή η γυναίκα; – , έναν τεράστιο φουσκωτό χιονάθρωπο και φυσικά τον Άι-Βασίλη με τον τάρανδό του.

Βέβαια, η απόφαση να φέρει τα Χριστούγεννα νωρίτερα, αφορούσε και την ίδια κατά βάθος, αφού η 46χρονη μπήκε κι εκείνη σε αυστηρό lockdown πριν κάτι μήνες, επειδή ο μικρότερος γιος της αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άσθμα μετά από μια πνευμονία που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη χρονιά. Το ήθελε και εκείνη το boost της.

Στο μεταξύ, ο κόσμος που περνάει μπροστά από το σπίτι κουνάει αποδοκιμαστικά το κεφάλι, αλλά σκασίλα της, αφού όπως λέει η ίδια οι γείτονες το έχουν εκτιμήσει και με το παραπάνω και την έχουν ευχαριστήσει που έφερε το πνεύμα των εορτών.

“Είναι απλά κάτι όμορφο σε μια χάλια και σουρεάλ χρονιά. Απλά σκέφτηκα ότι θα κάνει τη γειτονιά να ανέβει ψυχολογικά. Στα παιδιά μου πάντως έφερε χαμόγελα στο πρόσωπο.”

 

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της, έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο γίνεται νωρίτερα από τους άλλους, απλά φέτος ήρθε κατά πολύ νωρίτερα και όπως λέει η ίδια «τα Χριστούγεννα είναι η πιο φανταστική περίοδος του χρόνου, ακόμα και τον Σεπτέμβριο».

Προφανώς και στο εσωτερικό του σπιτιού τοποθετήθηκε εξίσου το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ από όλη τη διακόσμηση, που της πήρε 8 ώρες για το αποτέλεσμα, λείπει ο γιορτινός τυραννόσαυρος που έχει παραγγείλει και θα φτάσει τέλος του μήνα.

Η ίδια καταλήγει στο ότι είναι περίεργα όλα αυτά που περνάμε και εύκολα μπορούν να μας ρίξουν ψυχολογικά. «Είχα πολύ άγχος, αλλά από την ώρα που στόλισα η διάθεση μου έχει ανέβει».

Πηγή: neapolis.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close