Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Δήμος Κασσάνδρας: Δωρεάν φιλοξενία μη ωφελούμενων της πράξης “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής” κατά την περίοδο 2020-2021

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας θέλοντας να στηρίξει τις εργαζόμενες, άνεργες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες, με την υπ΄αριθμ . 212/5-10-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου (ΑΔΑ: Ψ9Δ3ΟΛΣ4-24Ω) αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία των μη ωφελούμενων της Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στα ΚΔΑΠ του Δήμου κατά την περίοδο 2020-2021.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση καλεί τις μητέρες/κηδεμόνες που αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα, μοριοδοτήθηκαν πληρώντας τα κριτήρια με πλήρη φάκελο, όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν “αξία τοποθέτησης” – voucher, να καταθέσουν αίτηση – υπεύθυνή δήλωση στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης της επιλογής τους για την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ.
Οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από εκτύπωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://www.eetaa.gr/ — «Παιδικοί Σταθμοί-ΚΔΑΠ 2020-2021 – Ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα») με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet, όπου φαίνεται ότι κατέθεσαν πλήρη φάκελο αλλά δεν είναι ωφελούμενοι στο πρόγραμμα, και θα κατατίθενται στον υπεύθυνο της κάθε δομής. ΚΔΑΠ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : ΚΑΜΠΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΔΑΠ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ : ΣΙΩΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΔΑΠ ΣΚΙΩΝΗΣ : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΔΑΠ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ : ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΔΑΠ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ : ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΔΑΠ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ : ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΔΑΠ ΝΦΩΚΑΙΑΣ: ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος επικοινωνίας με τις Δομές ενναλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23740-20.064.
Περισσότερες πληροφορίες:http://kedikassandras.g
Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close