ΑθλητικάΧαλκιδική

Συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε η νυν διοίκηση, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της και θα ΣΤΗΡΙΞΕΙ στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χαλκιδικής την παράταξη του εν ενεργεία προέδρου κ.Σταύρου Σαρηγιαννίδη

Την Τετάρτη (7/10) μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση (αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Μάλαμα Τεβεκέλη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, επισκέφθηκαν και πραγματοποίησαν συνάντηση με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Χαλκιδικής, κ.κ. Σταύρο Σαρηγιαννίδη (Πρόεδρο), Θεόδωρο Ευσταθίου (Αντιπρόεδρο), Νικόλαο Τσιόπουλο (Ταμία), Νικόλαο Παπαοικονόμου (Εντεταλμένο Σύμβουλο), Ιωάννη Κρεμμύδα και Ισαάκ Εδιάρογλου (Υπεύθυνο Ακαδημιών), στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας που διατηρεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής και τα σωματεία του νομού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε η νυν διοίκηση, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της και θα ΣΤΗΡΙΞΕΙ στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χαλκιδικής την παράταξη του εν ενεργεία προέδρου κ.Σταύρου Σαρηγιαννίδη.
Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close