Δήμος ΑριστοτέληΧαλκιδική

Σ. Βαλιάνος: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου ή άλλων δημοσίων προσώπων για παράνομα κέρδη από επιχειρηματίες»

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά του ή άλλων δημόσιων προσώπων του νομού για να εξαπατήσουν και να προσποριστούν παράνομα κέρδη.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στην δημοσίευσή του:

‘Εφιστώ την προσοχή – και παρακαλώ να διαδοθεί – στους επαγγελματίες του Δήμου Αριστοτέλη αλλά και της υπόλοιπης Χαλκιδικής, για το γεγονός ότι συνάδελφοί τους έχουν πέσει θύματα απατεώνων, που χρησιμοποιούν το όνομά μου, ή ονόματα άλλων δημοσίων προσώπων της Χαλκιδικής, για να εξαπατήσουν και να προσποριστούν παράνομα κέρδη από μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, προβαίνουν σε παραγγελίες μεγάλης αξίας, αποστέλλοντας στη συνέχεια στους επαγγελματίες πλαστά τραπεζικά παραστατικά κατάθεσης πολύ μεγαλύτερης αξίας, δήθεν από λάθος, ζητώντας από τα θύματά τους την «επιστροφή» του ποσού της διαφοράς, το οποίο φυσικά ουδέποτε είχαν καταβάλει εξ` αρχής.
Καλώ τους επαγγελματίες του Δήμου μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τη δράση τέτοιων απατεώνων και να ενημερώσουν την αστυνομία σε κάθε περίπτωση έκκλησης επιστροφής μεγάλου ποσού που δήθεν έχει κατατεθεί στο λογαριασμό τους κατά λάθος.

Προσωπικά, θα υποβάλω σχετική μηνυτήρια αναφορά κατ` αγνώστων με την ελπίδα να εντοπιστούν και να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της πλαστοπροσωπίας σε βάρος εμού και άλλων προσώπων, αλλά και της απάτης σε βάρος συμπολιτών μας”.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close