Ο ΠΟΤ μετά τις ανακοινώσεις για Δόρη και Πολίτη, πρόσθεσε άλλους δυο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, τους Τότσκα και Καλαϊτζάκη.
Αμφότεροι είναι νεαροί και μπορούν να προσφέρουν πολλά στις τάξεις το ΠΟΤ. Μάλιστα, ο Τότσκα είναι παλιός γνώριμος των γηπέδων της Χαλκιδικής καθώς διέπρεψε με τη φανέλα της Καλλικράτειας.
Αναλυτικά:
”Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Γκέρι Τότσκα (κεντρική φωτογραφία).
Ο Γκέρι γεννήθηκε στις 16 / 8/ 99 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ 19 του Ηρακλή, ενώ την περίοδο 2018 – 19 ήρθε στο Νέο Π. Ο. Νέας Καλλικράτειας και στο τέλος της πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του πρωταθλήματος Χαλκιδικής και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Πέρσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας στην επίτευξη της παραμονής στον 2ο Όμιλο, ενώ στην συνέχεια “μετακόμισε” στην Σλοβακία και στην Banska Bystrica, ομάδα Β’ Εθνικής της χώρας.
Ο Γκέρι έχει να επιδείξει επίσης 16 συμμετοχές και έξι γκολ με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες της Αλβανίας.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες”
”Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μέσο Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη.
Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 11/5/2001 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ο. Φ. Η.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, τόσο με την Κ 19 των “μελανόλευκων” του Ηρακλείου, όσο και με τις Μικτές της Ε. Π. Σ. Η, είχαν σαν αποτέλεσμα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ο. Φ. Η, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα σε Κέρκυρα και Νίκη Βόλου.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει στις τάξεις της τον Κωνσταντίνο και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες”