Μεγάλη προσπάθεια σε συντονισμό των υπηρεσιών των Αντιδημαρχιών Καθαριότητας και Ύδρευσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον καθαρισμό του μπαρ Yalloo στην παραλία Σίβηρης.
Ένα κτίριο που θα έπρεπε να είναι κόσμημα για τη Σίβηρη,είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης εδώ και πολλά χρόνια.
Η Δημοτική διοίκηση Κασσάνδρας δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει σ’αυτή την εγκατάλειψη. Οργανώθηκε σοβαρή επιχείρηση καθαρισμού του, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Καθαρή Κασσάνδρα” με τη συμμετοχή τόσο μηχανημάτων της καθαριότητας όσο και της ύδρευσης καθώς αφού απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια και τα ογκώδη αντικείμενα ο χώρος πλύθηκε με πιεστικό και απολυμάνθηκε.
Η υπερ προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Ύδρευσης καθώς και οι εργαζόμενοι σ’αυτές απέδωσε απολύτως.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά υπογράμμισε ότι το Yalloo αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τη Σίβηρη. Ήταν ένα στολίδι που εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του και πλέον αποτελούσε ένα κτίριο “κουφάρι” στην καρδιά της Σίβηρης.
Η Δημοτική διοίκηση με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει καθάρισε το χώρο και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και πλέον η εικόνα έχει αλλάξει καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να μετατρέψει σε στολίδι τη Σίβηρη.
Ευθύνη όλων, τώρα πια, είναι να διατηρήσουν το χώρο καθαρό καθώς η καθαριότητα είναι δείγμα Πολιτισμού.