Το τιμόνι του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας αναλαμβάνει η Δημοτική Σύμβουλος Σιθωνίας, Αντωνία Δαλαβίτσου, ύστερα από την παραίτηση του Καλλικρατίδα Αρσένη από το συγκεκριμένο αξίωμα.

Το πρωί της Κυριακής συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την εκλογή νέου προέδρου. Έπειτα από τη διεξαγωγή της προβλεπόμενης διαδικασίας νέα πρόεδρος αναδείχτηκε η Αντωνία Δαλαβίτσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στα χρονικά του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας.

“Αποχωρεί σήμερα ένας πολύ άξιος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τον Καλλικρατίδα Αρσένη πορευτήκαμε μαζί επί 10 χρόνια και αναπτύξαμε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία. Ο ίδιος ήταν πάντα ενημερωμένος και καταρτισμένος με την θεματολογία της ημερήσιας διάταξης ενώ πάντα η συμβολή του ήταν καθοριστική. Τον ευχαριστώ θερμά για όλα όσα πρόσφερε”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

“Η Αντωνία Δαλαβίτσου, η οποία αναδείχτηκε νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ένας νέος άνθρωπος, διαθέτει μόρφωση και έχει ζήλο για προσφορά στα κοινά, όπως άλλωστε έχει αποδείξει εμπράκτως μέχρι σήμερα από το μετερίζι της Δημοτικής Συμβούλου και της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής. Της εύχομαι καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας.