Με την ίδια ποινή καταδικάστηκαν και οι Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος για το ίδιο αδίκημα. Μοναδική διαφοροποίηση του δικαστηρίου ήταν ο  Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταδικάστηκε σε 10 έτη κάθειρξη για το ίδιο αδίκημα.

Για τους πρώην βουλευτές που κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση το δικαστήριο επέβαλλε: στους Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Νίκο Κούζηλο κάθειρξη 7 ετών, και στους Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Ελενη Ζαρούλια, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Αντώνη Γρέγο, Δημήτρη Κουκούτση κάθειρξη 6 ετών. 
Οι Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Νικος Μίχος και Μιχαήλ Αρβανίτης που είχαν λάβει ελαφρυντικό, καταδικάστηκαν σε πέντε έτη κάθειρξη. 
Η ποινή των ισοβίων επιβλήθηκε στον Γιώργο Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, για την ανθρωποκτονία και για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση του επιβλήθηκε κάθειρξη 10 ετών. Για την παράνομη οπλοκατοχή 4 έτη και για παράνομη οπλοχρησία 4 ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.

Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για την συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και 6 για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Ο πυρηνάρχης Περάματος Αναστάσιος Πανταζής καταδικάστηκε σε 8 έτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδωνκαι σε 6 για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ενώ για την επίθεση στο ΠΑΜΕ έλαβε 2 έτη για κάθε επικίνδυνη σωματική βλάβη στα τρία θύματα.   
Πηγή: real.gr
Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ