Αθλητικά

ΕΠΣ Χαλκιδικής: Υποψήφιος με τη διοίκηση Σαρηγιαννίδη ο Γ. Κόχειλας

Μετά από 5 χρόνια ενασχόλησής του στα διοικητικά του ΑΟ Χανιώτης

Ο Γιάννης Κόχειλας είναι ο νέος υποψήφιος με τη διοίκηση του Σταύρου Σαρηγιαννίδη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Ο νέος υποψήφιος μετά από την πενταετή ενασχόληση του με τα διοικητικά του ΑΟ Χανιώτης επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα κοινά του ποδοσφαίρου όλου του νομού.

Αναλυτικά,  η τοποθέτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

“Μετά από πέντε χρόνια ενασχόλησης με τα διοικητικά της αγαπημένης ομάδας μου Α.Ο. Χανιώτης αποδέχτηκα την πρόταση του Σταύρου Σαρηγιαννίδη να κατέβω μαζί του στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και να προσφέρω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμιση όλων των πρωταθλημάτων του νομού μας”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close