Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν. Φώκαιας θα ενημερώσει την τοπική κοινότητα για τις έως τώρα ενέργειες μέσα στο χρόνο.
Αναλυτικά, η ενημέρωση του Προέδρου:
“Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες θέλοντας να είμαι πιστός στο ραντεβού όπως σας είχα υποσχεθεί, σας ανακοινώνω ότι, στις 18/10/2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 17.30 το τοπικό συμβούλιο και εγώ, θα σας κάνουμε έναν πλήρη απολογισμό, στις μέχρι στιγμής ενέργειες που υλοποιήθηκαν μέσα στον χρόνο.
Τέλος θα γίνει ενημέρωση, για το τι θα ακολουθήσει τον επόμενο χρόνο και μέχρι την λήξη της θητείας μας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού μας Καταστήματος. Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα κλείσει η πλατεία μας από ώρα 17.00 ως και ώρα 20.00. Ανάλογα με τον κόσμο που θα υπάρχει, ίσως χρειασθεί να τοποθετήσουμε και καρέκλες στο οδόστρωμα.
Στο τέλος της ενημέρωσης, ο κάθε συμπολίτης μας θα μπορεί να εκφέρει γνώμη, για το τί έχουμε πράξει μέχρι στιγμής, αλλά και για το τί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο μέλλον, επιπλέον θα μπορεί να θέσει, τις δικές του απορίες, επισημάνσεις, παράπονα, προτάσεις και ιδέες για την βελτίωση της Πόλης μας.
Θα χαρούμε πολύ να είστε όλοι εδώ και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τα κοινά.
Υ.Γ Λόγω του Covid 19 και της κατάστασης που επικρατεί και τηρώντας τα προκαθορισμένα μέτρα της πολιτείας, τα καθίσματα θα είναι σε απόσταση δύο μέτρων και οι συμπολίτες θα πρέπει να φορούν μάσκα”.