Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Η ομάδα CodeBrains του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WRO

Η ομάδα ρομποτικής CodeBrains ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών με μέλη τους μαθητές Μαργωμένο Θεοδόση και Χατζηιορδάνη Όμηρο πέρασε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2020 με τις ομάδες που θα παρουσιάσουν τα projects τους στο πλαίσιο της Ανοικτής Κατηγορίας Γυμνασίου και Λυκείου “Κλιματική Αλλαγή”, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.

Ο Διαγωνισμός υπό κανονικές συνθήκες θα είχε πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2020, αλλά λόγω των συνθηκών ζητήθηκε από τις ομάδες να παρουσιάσουν  το έργο τους μέσω ενός βίντεο, ώστε να κριθεί η συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των Codebrainsπαρακάτω ή πατώντας εδώ:

 

Η παρουσίαση των projects το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams εξ αποστάσεως.

Οι Επιτροπές των κριτών θα λειτουργήσουν με συμβουλευτικό χαρακτήρα (mentoring) έτσι ώστε οι ομάδες να ετοιμαστούν καλύτερα για τον επόμενο Πανελλήνιο Διαγωνισμό και την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι μέσα στο καλοκαίρι οι μαθητές μας εργάστηκαν για την υλοποίηση του ρομπότ και του συνοδευτικού βίντεο μέσα στις περίεργες συνθήκες που ζούμε και τους αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια!

Μέλη ομάδας: Μαργωμένος Θεοδόσης, Χατζηιορδάνης Όμηρος

Υπεύθυνος καθηγητής: Μαλακούδης Γιώργος

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close