Αθλητικά

Δείχνει σοβαρό πρόσωπο ο ΠΟΜ (vid)

Επικράτησε και του Μαρμαρά εκτός έδρας με 1-3

Τα Μουδανιά πέρασαν και από την έδρα του Ν. Μαρμαρά και βρίσκονται στην κορυφή της Α1 σε ισοβαθμία με τη Νικήτη και τον Άρη Κασσανδρείας.

O ΠΟΜ ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Κώστας Σκέμπι για να κάνει το 0-2 ο Κωσταγιάννης.

Ενώ όλοι πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε κριθεί καθώς το δεύτερο γκολ του ΠΟΜ ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση του 80′, ο Μαρμαράς μείωσε στο 88 με τον Βακαλόπουλο και έβαλε φωτιά στο ματς. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις πάλι ο Σκέμπι κλείδωσε τη νίκη για τα Μουδανιά, σημειώνοντας το τελικό 1-3.

Σοβαρός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΟΜ που εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία του Μαρμαρά.

Προποντίς Ν. Μαρμαρά 1 / Βακαλόπουλος
ΠΟ Μουδανιών 3 / Σκέμπι (2), Κωσταγιάννης 

Διαιτητές

Μπισούκης, Κούρας, Κατραντζής

Παρατηρητής αγώνα

Παράσχος

Συνθέσεις

Α.Ε.Ο. Προποντίς Ν.Μαρμαρά (Γιαννουλίδης Ι.): Καμπούρης, Μπάτζης (54΄ Χαλάτης), Τσιακμάκης, Οικονόμου, Βαλαχής, Ρεβενικιώτης, Ψηλογιάννης (60΄ Αλβανός), Βακαλόπουλος, Καρνόπουλος, Βράχνος, Τσουρή

Π.Ο. Μουδανιών (Γόγολος Σπ.): Παπαβασιλειου, Biba (49΄ Αρζουμανίδης), Κουλπαλίδης, Φιλιππίδης, Manolov, Ζουμπούλης, Kostajani, Ροφαέλας, Σκέμπι, Παναγιωτόπουλος (τραυματισμός 47΄ Γαβριηλίδης), Σιδηρόπουλος (88΄ Ζαφειράκης).

*Φωτογραφία από pomoudaniwn.eu

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close