Αθλητικά

Γ. Κόχειλας: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο, θέλω να προσφέρω στη Χαλκιδική»

Επίσης, ο νέος υποψήφιος με τη διοίκηση του Σταύρου Σαρηγιαννίδη τόνισε πως τον κέρδισε η αληθοφάνεια του Προέδρου και της διοίκησης της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Στη Χαλκιδική Πολιτική και στον Μιχάλη Σουνά μίλησε ο νέος υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με τη διοίκηση του νυν Προέδρου, Σταύρου Σαρηγιαννίδη, Γιάννης Κόχειλας.

Ο κος Κόχειλας(αριστερά στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ, Σταύρο Σαρηγιαννίδη), μετά το τέλος της ενασχόλησης του με τον ΑΟ Χανιώτης ήθελε να παραμείνει κοντά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Χαλκιδικής και δεν αρνήθηκε την πρόταση του κ. Σαρηγιαννίδη.

”Η πρόταση μου έγινε πριν από δυο μήνες από τον κύριο Σ. Σαρηγιαννίδη. Το σκέφτηκα και απάντησα θετικά καθώς έκρινα πως μπορώ να προσφέρω στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, το άθλημα το αγαπάω. Από όλα όσα είδα στη μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης του κύριου Σαρηγιαννίδη πείστηκα πως είναι το καλό του ποδοσφαίρου του νομού και πως όσα είπαν εξ’ αρχής τα υλοποίησαν. Γι’ αυτό, αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας και να προσφέρω με τη σειρά μου. Σίγουρα, υπάρχουν και διαφωνίες, αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως οι άνθρωποι της Ένωσης τρέξανε για το καλύτερο. Συνεπώς, όσοι περισσότεροι βοηθήσουμε τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων με την εκλογή μου, αυτό που θα ήθελα να πετύχω είναι η παρουσία ενός γιατρού σε κάθε γήπεδο. Καλός ο πάροχος πρώτων βοηθειών, αλλά σαν την ασφάλεια που παρέχει ο γιατρός δεν είναι. Είναι κάτι που γνωρίζει και ο Πρόεδρος και είναι απόλυτα σύμφωνος. Μάλιστα, μου είπε πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Έχω κι άλλες σκέψεις και ιδέες που θα τις προτείνω στους συνεργάτες”, όλα όσα είπε ο κ. Γιάννης Κόχειλας στη Χαλκιδική Πολιτική.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close