ΚεντρικήΜακεδονία

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ – 10 κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του νοσοκομείου

Όπως τονίζει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχει ο φόβος η διασπορά να είναι ακόμα μεγαλύτερη και οι εργαζόμενοι κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ - Κρούσμα και στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν βρεθεί περισσότερα από 10 κρούσματα κορονοϊού σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Οι υγειονομικές αρχές πάντως κάνουν λόγο για 4 κρούσματα.

Όπως τονίζει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχει ο φόβος η διασπορά να είναι ακόμα μεγαλύτερη και οι εργαζόμενοι κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ. Επιπλέον τονίζουν πως ακόμα και αυτά τα κρούσματα είναι αρκετά για να αποδυναμώσουν το νοσοκομείο.

Κρούσμα και στις φοιτητικές εστίες

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε και στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ. Έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και γίνονται απολυμάνσεις.

Η ανησυχία είναι έντονη στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, η τάση στην πόλη είναι αυξητική και χθες καταγράφηκαν 49 κρούσματα κορονοϊού.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close