Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Βανδάλισαν το σχολείο στην Π. Διονυσίου μια μέρα αφότου το έβαψαν (pics)

Αποτρεπτική εικόνα που προκάλεσε θλίψη και οργή

Σε ένα τραγικό περιστατικό έγιναν μάρτυρες δάσκαλοι και μαθητές της σχολικής μονάδας της Π. Διονυσίου.

Μια μέρα αφότου περιποίηθηκε και ομόρφυναν οι εξωτερικοί χώροι Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, κάποιοι το έβαψαν και το κατέστρεψαν χωρίς να σκεφτούν τον κόπο των ανθρώπων που το περιποιήθηκαν.

Το γεγονός προκάλεσε την οργή του Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, που έγραψε το παρακάτω σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Προβληματίστηκα αρκετά, αν θα πρέπει να μοιραστώ τις εικόνες αυτές μαζί σας. Όμως μετά νίκησε η ανάγκη -στη βάση μίας ειλικρινούς σχέσης- να σας καταστήσω κοινωνούς, συμμέτοχους του προβλήματος και γιατί όχι να ακούσω και τη δική σας άποψη.

Εγώ στην αρχή ένιωσα θυμό αλλά μετά απέραντη θλίψη. Στις πρώτες εικόνες θα δείτε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της παραλίας Διονυσίου φρεσκοβαμμένα. Εικόνες όμορφες, που ταιριάζουν στα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε καθημερινά να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

Στη συνέχεια οι εικόνες της επόμενης ημέρας. Χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο, για να αντικρίσουμε εικόνες ντροπής και θλίψης.
Τα Δημοτικά κτίρια δεν είναι του Δημάρχου αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Ας τα περιφρουρήσουμε επιτέλους, ας τα αγαπήσουμε”.

Εικόνα πριν 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close