ΕργασιακάΚοινωνία

Αντιμέτωπη με τον πιο «σκληρό» χειμώνα η εστίαση

Αλλεπάλληλα χτυπήματα δέχονται καφετέριες και εστιατόρια - Ορατός ο κίνδυνος για λουκέτα και χαμένες θέσεις εργασίας - Μικρή ανακούφιση από την επιστρεπτέα προκαταβολή - Τι λένε στη «ΜτΚ» παράγοντες της αγοράς

Πανδημία, καταβαράθρωση τζίρου και εισοδημάτων, συσσώρευση φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ρευστότητα που ρέει με το… σταγονόμετρο και μία αβεβαιότητα διαρκείας για το τι επιφυλάσσει το μέλλον έχουν φέρει τον κλάδο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη στο χείλο του γκρεμού, με την υπομονή και τις αντοχές επιχειρήσεων και εργαζομένων να δοκιμάζονται επικίνδυνα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close