Το Στρατώνι πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χανιώτης, ωστόσο δεν χάρηκε τη νίκη όπως θα ήθελε καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας της ομάδας.
Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας το χτύπημα, σύμφωνα και με τους γιατρούς ήταν σπάνιο, παρόλα αυτά η επέμβαση πήγε καλά και έχει ξεκινήσει η αποθεραπεία του πορτιέρο Κουρουτσαλάκη.
Για το αγωνιστικό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν νίκη με 1-2 με δυο γκολ του Αλεξάνδρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας του Στρατωνίου:
“Πύρρειος αποδείχθηκε η πρωτη νίκη για φέτος στο πρωταθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής Χαλκιδικής Σκυροδεμα – Λατομεία Σιθωνίας για την ομάδα μας η όποια επικράτησε με 1-2 του αξιόμαχου και νεανικού συνόλου της Χανιώτης με 2 γκολ του Αλέξανδρου Αλεξανδρου (12′ και 27′ πεναλντι) . Θα θέλαμε ευχαριστήσουμε πολύ το σωματειο του ΑΟ ΧΑΝΙΏΤΗΣ για την φιλοξενία.
Δυστυχώς αν και θα θέλαμε πολύ να αναφερθουμε μόνο στο αγωνιστικό το θεωρούμε περιττό διότι η ομάδα μας βρέθηκε πολύ νωρίς φετος αντιμέτωπη με το άσχημο πρόσωπο του αθλητισμου καθως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον πολυ σοβαρό και σπανιο τραυματισμό του τερματοφυλακα μας Stavros Kouroutsalakis.
Στον Σταύρο αλλά και στην οικογένεια του, συσσωμος ο συλλογος, από τον πρόεδρο μεχρι τους συμπαίκτες του θα θέλαμε να τους εκφράσουμε τις θερμοτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και να τους πούμε ότι, εκτός της αυτονόητης αφιέρωση της πρώτης νίκης της ομάδας για φέτος, θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα μεχρι την επιστροφή του γιατι οι συμπαίκτες του θα παίζουν και για εκείνον κι επίσης σαν αθλητική οικογένεια θα ειμαστε δίπλα του!
Οσο αφορά τον τραυματισμό του Σταύρου συνέβη σε μια άτυχη στιγμή στο 40 λεπτό της αναμέτρησης όταν σε κάθετη πάσα παίκτη της Χανιώτης εκανε έξοδο πρόλαβε και έκανε επαφή με την μπάλα και αντίπαλος επιθετικός μην προλαβαινοντας να σταματήσει λόγω της ταχύτητας της φάσης έπεσε επάνω του προκαλώντας του εξάρθρωση αριστερής στερνοκλειδικης άρθρωσης με συνοδο κάταγμα. Οι γιατροί χαρακτήρισαν τον τραυματισμό του σπάνιο, βίαιο και πρωτοφανή για αθλητή. Η περίοδος της αποθεραπείας του Σταύρου παραμένει απροσδιόριστη και θα εξαρτηθεί από την επιτυχία της επέμβασης που υπεβλήθει, η οποία σύμφωνα με τον Ιατρό Ράλλη που την πραγματοποίησε πήγε καλά..
Αξιοσημείωτο αλλά δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε παραπάνω σε αυτό για να μην κινδυνέψουμε να γίνουμε γραφικοί (όπως κάποιοι μας είπαν) στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής υπέδειξε πέναλντι.. Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν μια άτυχη απόφαση σε μια άτυχη φάση…..
Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας το Σάββατο στο γήπεδο μας με την Όλυνθο Ολυνθου”.