Οι τουριστικές επιχειρήσεις Τορώνης ξεκίνησαν τις εργασίες στο κάμπινγκ Πλατανίτσι εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες.
Το κάμπινγκ Πλατανίτσι δήλωσε παρών έχοντας μια πετυχημένη σεζόν και το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα τον Δήμο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Εκμεταλλευτήκαμε όλη την σεζόν ανοίγοντας από την 1η Ιουνίου και κλείνοντας την 30η Σεπτεμβρίου, επενδύσαμε, αναβαθμίσαμε, ρίξαμε κεφάλαια για την καλυτέρευση των υποδομών και τελικώς δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Δεν εφησυχάζουμε, μετά από μόλις 20 μέρες παύσης κάνουμε το restart για το 2021 και δεν αποτελεί ανέκδοτο. Σε αντίθεση των καιρών και των σειρήνων, εμείς δηλώνουμε παρόντες και με τόλμη κι αποφασιστικότητα αλλά κυρίως με οργανωμένο business plan το οποίο είναι επαρκές και οικονομικά τεκμηριωμένο από την επιστημονική ομάδα της επιχείρησης, ξεκινάμε την προσπάθεια για το 2021. Πιστεύουμε ότι μέσω της οργανωμένης δουλειάς και βάση σχεδίου αξιοποιώντας κάθε δυνατό πόρο, είτε ανθρώπινο, είτε οικονομικό μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Δειχνουμε τον τροπο προς την επιτυχια και την εξελιξη ,καθως Ευελπιστούμε το καμπινγκ Platanitsi να γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρο το Δήμο και να αποτελέσει το δυνατότερο brand name της Σιθωνίας.
Ποιες είναι οι πρώτες μας ενέργειες λοιπόν: εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των κτιρίων wc, παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο αυτών με την καθαίρεση και αποξήλωση όλων των σαθρών τμημάτων της τοιχοποιίας, των σαθρών πλακιδίων, την αποξήλωση των επιστρώσεων των δαπέδων, καθαίρεση των πλακιδίων επίστρωσης, αποξήλωση των ειδών υγιεινής, αποξήλωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, Έπειτα από τις εργασίες αποξήλωσης και καθαρισμού θα γίνουν οι εξής εργασίες: εργασίες τοποθέτησης σε όλα τα κτίρια τσιμεντοκονιαματός (wc και ντουζ) , τοποθέτηση πλακιδίων 2000τ.μ στον προαύλιο χώρο των κτιρίων wc, πλακιδίων στον εσωτερικό χώρο των κτιρίων wc, στον προαύλιο των κτιρίων ντουζ, στον εσωτερικό χώρο των κτιρίων ντουζ.
Στην συνέχεια θα γίνει προμήθεια ειδών υγιεινής (Μπαταρίες νιπτήρα-Λεκάνες-Νιπτήρες ένθετοι-Μίκτες εντοιχισμού ντουζιέρας-Βραχίονες ντουζοκεφαλής κλπ) για την αντικατάσταση τους στα wc και τα ντουζ ,και τους χώρους υποδοχής των κοινόχρηστων χώρων υγιεινής.
Τέλος θα γίνει αναβάθμιση στο υπάρχον δίκτυο νερού ( 30 ετών ) με αποξήλωση των παλιών υδραυλικών και αποχετευτικών αγωγών και την εγκατάσταση νέου δικτύου ύδρευσής εντός των κτιρίων από πλαστικούς σωλήνες pvc κατάλληλους και ανθεκτικούς.
Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις μας στους χώρους υγιεινής και πέραν του αισθητικού αποτελέσματος θα είναι πιο ασφαλές, λειτουργικό και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές. Το όλο έργο είναι συνολικής εκτιμώμενης αξίας 68.000 ευρώ απ το οποίο θα δώσουμε πνοή στην τοπικη αγορά και τα χρήματα δε θα επιβαρύνουν τους Δημότες, αφού προέρχονται από τα κέρδη της επιχείρησης. Αγαπητοί συνδημότες μας, πελάτες του κάμπινγκ και επισκέπτες της Σιθωνίας, δηλώνουμε παρόντες και κυρίως τολμάμε εκεί που άλλοι κάνουν πίσω και ασκούν μόνο κριτική. Ασφαλως δεν θα μείνουμε εδώ, θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε και για τις άλλες ενέργειες που θα γίνουν ώστε να αναβαθμιστεί περαιτέρω το Δημοτικό κάμπινγκ. Ιωάννης Μαλλίνης Πρόεδρος Τουριστικών επιχειρήσεων Τορώνης Δημοτικής ΑΕ και το Δ.Σ Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία Κυπαρίσσης Ντέμπλας”