Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, αναφέρθηκε στη χθεσινή πυρκαγιά της Σιθωνίας και τόνισε πως πρέπει όλοι να προσέχουν το δάσος, ενώ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς. Ήταν όλοι εκεί παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της -έχουσας το συντονισμό- Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αστυνομία, Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Σιθωνίας, Δασαρχείο Πολυγύρου, θηροφυλακή βοήθησαν τα μέγιστα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εθελοντικές μας ομάδες Ο.Π.Ε.Δ.Τ. «Δραγουντέλι» και ΟΠΕΑΝ, τα μέλη των οποίων είναι μπροστάρηδες και η προσπάθειά τους ουσιαστική και συγκινητική.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους κατόχους μηχανημάτων έργου και υδροφόρων βυτίων, τους μελισσοκόμους και βέβαια τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του συμβάντος έδωσαν ουσιαστικό παρόν, όπως και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο.

Ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το υπέροχο δάσος μας, τον πνεύμονα ζωής της πανέμορφης Σιθωνίας μας».