Μια σύγχυση έχει προκληθεί σχετικά με το γεγονός αν συνεχίζονται οι αθλητικές δραστηριότητες ή όχι στα ανοιχτά γήπεδα σε όλη την Ελλάδα. Έπειτα από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και την ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, πριν 48 ώρες, γεννήθηκαν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του αθλητισμού διότι ο πρώτος τόνισε πως αναστέλλονται οι λειτουργίες σε κλειστά γυμναστήρια, ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα τόνισε πως στην κόκκινη ζώνη αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η εκπομπή του Open Tv «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη αναφέρθηκε αρκετές φορές στη σημερινή τους εκπομπή για το θέμα του αθλητισμού κάνοντας λόγο πως οι ανοιχτές αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να συνεχιστούν υπό προϋπόθεσες σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα, απομένει η οριστική απόφαση των ειδικών ώστε να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τις εν λόγω δραστηριότητες πως κινούνται από αύριο Τρίτη (3/11) που ορίστηκαν οι νέες απαγορεύσεις και τα νέα μέτρα σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ σήμερα, Δευτέρα (2/11) αναμένονται οι σχετικές διευκρινήσεις  από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δείτε ΕΔΩ την εκπομπή και συγκεκριμένα στο 1:45 και στο 2:30 το θέμα της εκπομπής