Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η οικογένεια βρέφους 50 ημερών μετά την γνωστοποίηση ότι ο πατέρας του παιδιού είναι θετικός στον κορωνοϊό. Το βρέφος υποβλήθηκε από την περασμένη Κυριακή σε διαγνωστικό εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαφανεί αν είναι κι αυτό θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο μέχρι σήμερα η οικογένεια δεν έχει λάβει ενημέρωση για το αποτέλεσμα του τεστ, ενώ όλες οι υπόλοιπες επαφές που δηλώθηκαν από τον πατέρα στην υπηρεσία ιχνηλάτησης έχουν ενημερωθεί για το αποτέλεσμα.

Ο πατέρας καταγγέλλει στο philenews ότι ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει ενημέρωση μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μάθει το αποτέλεσμα του τεστ, ενώ σε επίμονη ερώτησή του προς την τηλεφωνική γραμμή 1412 για το πότε θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα του τεστ στο βρέφος, λειτουργός του απάντησε: «δεν γνωρίζω κι αν δεν σας αρέσει να μας βγάλετε στο κανάλια»!

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του βρέφους ζουν χωριστά, ωστόσο ο πατέρας ήρθε σε επαφή με το παιδί του δύο μέρες πριν αναπτύξει συμπτώματα. Σε τεστ υποβλήθηκε και η μητέρα του βρέφους με αρνητική ένδειξη.

Ο πατέρας διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και δύο μέρες πριν υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο ήρθε σε επαφή με το βρέφος.

Σημειώνεται ότι θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο 16χρονος γιος του παραπονούμενου από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος φοιτά στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, καθώς επίσης και η μητέρα του 16χρονου και πρώην σύζυγος του παραπονούμενου. Από τις υπόλοιπες επαφές του πατέρα μόνο ένα άτομο εντοπίστηκε θετικό στον ιό.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η οικογένεια περίπου μία ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το philenews, το βρέφος είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Πηγή: philenews.gr