Μοιάζει απίθανο αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα που μας ρίχνει όλους μια γερή γροθιά στο στομάχι. Ένα αγόρι μόλις δύο ετών που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του και ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στην Κρήτη.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος που μίλησε σήμερα στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό CRETA, λέγοντας πως ο οργανισμός παρενέβη όταν ενημερώθηκε ότι η μητέρα του παιδιού είχε εγκαταλείψει το ανήλικο και παρέμενε άφαντη.

«Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι.

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος εμφανώς συγκινημένος και σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του οργανισμού που θα έπρεπε να συμπεριλάβει στον συγκινητικό απολογισμό του στον γιό του, ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένει η ευχή ενός παιδιού για τα άλλα παιδιά!