Ο κωμικός Λάμπρος Κουτσουρές είναι γνωστός στους θεατρόφιλους της Χαλκιδικής και όχι μόνο. Επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί στη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Φάρος” των Ν. Μουδανιών ενώ είναι και σκηνοθέτης στη θεατρική ομάδα ”Anima Artis” της Πορταριάς, από όπου και κατάγεται.

Με την άρση του πρώτου Lockdown αρκετοί του… την είπαν γιατί σταμάτησε τα ξεκαρδιστικά βιντεάκια για να πάει και αυτός να βγάλει το ψωμί του. Τι αγχωνόσασταν; Ο Λάμπρος έβλεπε μπροστά και ήξερε πως θα επιστρέψουν τόσο η καραντίνα, όσο και τα βιντεάκια του.

Η δεύτερη καραντίνα, λοιπόν, ξεκίνησε και πάλι παρέα με τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Λάμπρου Κουτσουρέ, που κάνουν αρκετούς να ξεχνούν τα προβλήματα τους ενώ περνάνε κατά κάποιο τρόπο πιο όμορφα τις ώρες της καραντίνας.

Μάλιστα, ο κωμικός προτιμά να σχολιάζει στιγμές της επικαιρότητας με τα θέματα του κορωνοϊού να είναι στο επίκεντρο.

Βέβαια, ευχή όλων είναι να μην σταματήσουν πάλι τα βιντεάκια του Λάμπρου Κουτσουρέ αλλά να μην έχουμε και τρίτη καραντίνα.

Δείτε παραπάνω μερικές από τις στιγμές του Λάμπρου Κουτσουρέ ενώ μπορείτε να τα δείτε όλα στα προφίλ του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο κανάλι του στο Youtube.