Αναστέλλεται προσωρινά έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Αγίας Παρασκευής εξαιτίας των έκτακτων, αυστηρών μέτρων προστασίας του πληθυσμού από την πανδημία του Κορωνοιού.

Συνεπώς, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού και κατόπιν συνεννόησης σύμφωνα και με το αρθ.1 ,παρ.3, εδα) , σημείο 67 της με αριθμ. Δ1α/Γ.Π.ΟΙΚ.:71342/6-11-2020 ΚΥΑ / ΦΕΚ Β’ 4899, θα προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών στις λουτρικές εγκαταστάσεις.

Με πρώτιστο μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας Υγείας, το Υδροθεραπευτήριο θα παραμείνει κλειστό ενώ θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την επανέναρξη της λειτουργίας του,στις 30 Νοεμβρίου εάν ωστόσο οι συνθήκες τότε το επιτρέψουν.

Η ΚΕΔΗΚ ευχαριστεί τους επισκέπτες των λουτρών για την έως τώρα προτίμηση τους να απολαμβάνουν τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχουν οι λουτρικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.