Αθλητικά

Στην κορυφή της Serie C ο Σουνάς με την Περούτζια

Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση του ομίλου Β

Ο Δημήτρης Σουνάς από την Πορταριά Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς τη θητεία του στην τρίτη ομάδα του Ιταλικού ποδοσφαίρου (μετά της Μονόπολι και Ρετζίνα) και πλέον από χθες (Τετάρτη 11/11) βρίσκεται στην κορυφή της Serie C στον δεύτερο όμιλο μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Πάντοβα.

Ο 26χρονος επιθετικός μέσος βρίσκεται από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην ιστορική ομάδα στα βασικά πλάνα του προπονητή και προσφέρει τις υπηρεσίες του για την άνοδο της Περούτζια στη Serie B.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close