Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Καλλικράτειας γνωστοποίησε πως έγινε θετική η εισήγηση για επέκταση του σχολείου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Χαλκιδικής.

Αναλυτικά:

Θετική εισήγηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής ως προς το ζήτημα της επέκτασης του σχολείου μας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την επέκταση της σχολικής μας μονάδας. Ενα αίτημα διαχρονικό όσο και δίκαιο, για το οποίο ο Σύλλογός μας σε συνεργασία πάντα με την διευθύντρια του σχολείου μας κα. Μάλαμα Κιουπελόγλου προώθησε ώστε οι μαθητές μας να φοιτήσουν σε ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο.

Εκτός από την διεύθυνση του σχολείου μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια της ΠΕ Χαλκιδικής κα. Ζαφειρούλα Μυλωνά για την άμεση ανταπόκρισή της στο δίκαιο αίτημά μας όπως επίσης και τον κ. Απόστολος Πάνας, βουλευτή Χαλκιδικής και πρώην μαθητή του σχολείου μας για τις ενέργειές του σε σχέση με τα ζητήματα του σχολείου μας. Όλοι οι αιρετοί του χωριού μας πρέπει πλέον να πάρουν θέση για το μέλλον του σχολείου μας.

Ελπίζουμε σε άμεση υλοποίηση της επέκτασης που θυμίζουμε ότι βρίσκεται στο κέντρο της Καλλικράτειας και αποτελεί έναν “καθρέφτη” της περιοχής που αυτή την στιγμή δεν μας τιμά.