Αθλητικά

Με στόχο το τρίποντο η Εθνική!

Στις 21:45 κόντρα στην Μολδαβία

Με στόχο να παραμείνει σε τροχιά πρώτης θέσης η Εθνική δοκιμάζεται με τη Μολδαβία και στο μυαλό των διεθνών υπάρχει μόνο το τρίποντο για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Σλοβενία, την οποία… περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Οι διεθνείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση με οκτώ πόντους, ενώ στην κορυφή του τρίτου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League με δέκα βαθμούς διακρίνονται οι Σλοβένοι.

Μολδαβία – Ελλάδα (21:45)
Σλοβενία – Κόσοβο (21:45)

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close