Ο Νίκος αποτελεί πια μέλος της ομάδας της και με τη βοήθεια του θα σας ενημερώνουμε για θέματα που αφορούν την καλή φυσική κατάσταση του σώματος και την άσκηση του.

Λίγα λόγια τον Νίκο Μακρονάσιο:

«Ο Νίκος Μακρονάσιος γεννήθηκε στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και από πολύ μικρή ηλικία είχε συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό εξασκώντας πολύ μεγάλη γκάμα αθλημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις πολεμικές τέχνες.

Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (2006-2010) με ειδικότητα «αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου».

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην «κινησιολογία» στα ΤΕΦΑΑ Σερρών (2013-2016) με θέμα μεταπτυχιακής διατριβής «Οι επιπτώσεις της προπόνησης με νευρομυϊκή ηλεκτροδιέγερση στο λάκτισμα πολεμικών τεχνών και στη δύναμη του τετρακέφαλου μυός» και είναι εν ενεργεία φοιτητής (2020-…)στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών«sports management” του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετοχές και παρουσιάσεις σε συνέδρια της ΕΓΒΕ καθώς έχει υπάρξει και κεντρικός ομιλητής. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια reformer Pilates , functional training , cross training, yoga, personal training και trx και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία ως εργαζόμενος σε πολλά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης αλλά και ως personal trainer, έχοντας αναλάβει πληθώρα περιστατικών παντός τύπου.

Έκανε πρακτική άσκηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο παγκοσμίου φήμης γυμναστήριο Mike’s Gym στην Ολλανδία και από το 2017 έως και σήμερα έχει το δικό του γυμναστήριο (NmaK fitness) στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής απ’ όπου κατάγεται και διαμένει. Επίσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς του fitness όπως on line coaching, e-shop, e-commerce , τηλεεκπαιδεύσεις κ.α.