Αθλητικά

Ο Γ. Τσαλδάρης στο σημερινό αθλητικό live

Καλεσμένος του Μιχάλη Σουνά

Ο προπονητής του Ηρακλή Ν. Φώκαιας, Γιάννης Τσαλδάρης, είναι ο σημερινό καλεσμένος του Μιχάλη Σουνά στο αθλητικό live της Χαλκιδικής Πολιτικής.

Με δεδομένο πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα γήπεδα του νομού, στο καθιερωμένο live της Δευτέρας το λόγο θα έχουν οι πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα (16/11) λίγο μετά τις 20:00 στη σελίδα της Χαλκιδικής Πολιτικής, καλεσμένος ο νεαρός προπονητής του Ηρακλή.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close